صفحه شخصی پیمان پیرینه   
 
نام و نام خانوادگی: پیمان پیرینه
استان: مازندران
رشته: کاردانی مکانیک
شغل:  دانشجو
تاریخ عضویت:  1391/09/21
 روزنوشت ها    
 

  نحوه عملکرد اویل پرشر چیلر تراکمی بخش مکانیک ساختمان

6

ساختمان وعملکرد کلیدهای کنترل فشار روغن تقریبا مشابهند.
قسمت مکانیکی از دو آکاردیون (below)که یکی توسط لوله رابط به مکش کمپرسور(LP) و یکی به رانش اویل پمپ متصل میگردد و این دو توسط یک سیستم مکانیکی روی یک میکرو سوییچ(N.C) , اختلاف فشار را میرسانند. قسمت دیگر, هیتر 115 ولت میباشد که در کنار یک المان حرارتی بی متال قرار دارد. یک مقاومت افت ولتاژ نیز با هیتر سری شده بطوری که اگر در شبکه 230 ولت قرار گیرد ولتاژ دریافتی هیتر همان V115 باشد و یک دکمه ریست که اگر بی متال مدار را قطع نمود مجددا وصل نگردد تا بصورت دستی ریست گردد.
نحوه عملکرد آن به این صورت است که با استارت کمپرسور اویل پمپ نیز توسط روتور کمپرسور حرکت میکند. تاخیر زمانی درکنترل کننده فشار روغن اجازه میدهد که کمپرسور 80 تا 120 ثانیه با فشار روغن کمتری کار ند.
اگر چنانچه اختلاف فشار بین مکش ودهش اویل پمپ بیشتر از میزان ست شده برسد, سوییچ اختلاف فشار باز شده و هیتر همچنان سرد باقی می ماند وکنتاکت (L.M) که یک بی متال حرارتی است بسته باقی می ماند وکمپرسور به کارش ادامه میدهد ولی اگر چنانجه اختلاف فشار به اندازه ست شده نرسد, کلید اختاف فشار وصل شده و جریان از هیتر H عبور کرده و پس از مدتی بی متال گرم شده و کنتاکت ایمنی M.L باز میشود و کمپرسور متوقف میشود.تا اینکه بعد از برطرف شدن عیب توسط سرویس کار دکمه ریست فشار داده شود و کمپرسور مجددا به کارش ادامه دهد. لازم به ذکر است در شبکه 220 ولت باید از پایانه 230 یا 240 کلید اطمینان روغن و در شبکه های 110 ولت باید از پایانه 115 یا 120 کلید اطمینان روغن استفاده کرد.

دوشنبه 27 آذر 1391 ساعت 10:38  
 نظرات    
 
مهدی حمزه زاده آذر 19:30 دوشنبه 27 آذر 1391
1
 مهدی حمزه زاده آذر
ممنون جناب مهندس من مطلب شما رو به دقت خوندم اما متاسفانه سواد کمی که دارم باعث شد تا متوجه نشم که اصلا مورد کاربرد این وسیله یا سیستم تراکمی چی هستش؟؟
میشه کمی توضیح بدین؟
مخلصم
مائده علیشاهی 19:42 آدینه 1 دی 1391
0
 مائده علیشاهی
بسیار ممنون